Glavni / Upala grla

Tko je davao djeci cynabsin za sinusitis rinitisa?

Moja kćer ima stalni rinitis, ima 2 godine, ljeti ona nekako nije baš dobra, ali nije izišla iz rinitisa sve prošle zime-proljeće, sada opet s početkom hladnog vremena. Ovdje, na sljedećem produženom curenju nosa (bale kao kanta za 10 dana, bez pada, bez kašlja niti te-ry), pedijatar je propisao cinabsin (zajedno s feniletilom i vibrocilom). Kaže da pokušajte, trebali bi se osušiti. Potrajamo nekoliko dana, a umjesto da se isušimo, količina sluzi se povećala, sluz je postala mnogo obilnija i gušća po izgledu, od jutarnjeg djeteta, žao zbog detalja, komadići ispadaju. Ne mogu razumjeti od cynabsina je? Treba li povećati količinu sluzi? Tko se suočio?

Jednostavno i ja. U teoriji, da, od cinabsina, jer to je homeopatija, prvo mora biti pogoršanje, onda će se osjećati bolje. Ali dijete pati, snaga više nije potrebna za gledanje. Moja kćer je već 6 godina, upravo smo završili piti synupret, pa smo se prebacili na cinnabin, ali učinak je nekako dugačak za čekanje, davao sam 4 dana, dok se ne pogorša

istih 4 dana i još gore ((
Prošle zime isprobali smo kapi asinisa, također homeopatiju, a također i tip koji je trebao postati bolji nakon pogoršanja, pio tri tjedna i napuštao se, nije se osjećao bolje (iako su sve to savjetovali i djevojke, bilo je mnogo recenzija.. (

Ne bojim se takvih stalnih šmrkova kao što je otitis koji često imamo nakon bala (

pokušajte synupret! On nam je pomogao. Ali već sam mu dao tri puta kurs za dva tjedna od rujna, četvrti koji ne želim, jer previše. Sinupret je pomogao oko 4-5 dana. Više složenih kapi pomoglo, ENT je ispisao

Hvala, pitat ću pedijatra!

Promijenite ga najprije, pedijatar nema pravo propisati homeopatiju)

i ima pravo imenovati kemiju?

Djevojke, kako zovete cinabsin homeopatija? Homeopatija je malo zrno šećera, impregnirano lijekovima, odabrano je strogo individualno za svakog pacijenta i prodaje se u posebnim ljekarnama. A cinabsin nije homeopatija, i zašto ga pedijatar ne može propisati? Cynabsin pomaže mom sinu, ali moja kći je prikladnija za synupret

Tsinabsin je najčišća homeopatija.. Čak je i napisan u uputama, ali Sinupret je na bilju. Usput, Sinupret je također lijek s nedokazanom učinkovitošću i vrijedan je toga.

Gluposti. Čista homeopatija je ono što sam gore opisao. Homeopatija nikada nije propisana svima u istoj dozi. Činjenica da se cynabsin i synupret nazivaju homeopatijom jednostavno je reklamni potez. A mogu biti i sto puta lijekovi s nedokazanom djelotvornošću, ali pomažu mojoj djeci. Ne dajem antivirusne lijekove - smatram ih praznima, ali to djeluje. Iako nisu homeopatija))

S istim uspjehom može im pomoći da prođe ruke, koje ste napravili vi, iznad njihove glave.. Glavna stvar u tome je vjerovati.. To se naziva placebo efekt. Zašto mnogi liječnici propisuju liječenje, iako u nekim slučajevima to uopće nije potrebno.. To je potrebno ne toliko za djecu koliko za smirujuće mame..

A što sada nije hoo th?

Zašto platiti hoo za sve vrste sranja?

Svaki organizam je individualan, a pristup i liječenje također moraju biti individualni. Sve nije isto, ono što vam pomaže ne znači da će pomoći meni ili autoru is istim uspjehom mogu nazvati sranje s lijekovima

Čujete li uopće što pišem? Nisam osobno nazvao lijekove... Ovo je mišljenje liječnika. Činjenica da vam pomaže ne više od placebo efekta. S istim uspjehom, Jehovini svjedoci vjeruju da im Bog pomaže, jer ih liječnici ne liječe, nego se samo čitaju molitve. I misle da su izliječene.

Mislim da ste se pomicali u pogrešnoj stepi

Što je to? Sve je strogo na tu temu.

Evo što piše Komarovsky, koga mnogi vole

2. Nema lijekova s ​​dokazanom preventivnom učinkovitošću. To jest, bez luka, bez češnjaka, bez votke, i bez tableta koje unosite ili stavljate u dijete, štiteći ih od bilo kojeg respiratornog virusa općenito, ili posebno protiv virusa gripe. Sve što ubijate u ljekarnama, svi ti navodno antivirusni lijekovi, navodno stimulansi za formiranje interferona, stimulanse imuniteta, i užasno korisni vitamini, sve što je danas nestalo u ljekarnama, sve što je vlada obećala popuniti u narednim danima ljekarni - sve ove droge s nedokazanom učinkovitošću, lijekovi koji zadovoljavaju glavnu mentalnu potrebu Ukrajinaca - “zahtijevaju robyti” - i Rusi - moraju nešto učiniti.

Glavna korist svih tih lijekova je psihoterapija. Vjerujete, to vam pomaže - sretan sam zbog vas, samo nemojte upasti u ljekarnu - nije vrijedno toga.

Cinnabsin ili sinupret beba?

Dijete započne curenje iz nosa. Recite mi, što je bolje početi davati cinabasin ili sinupret? Obje homeopatije. Dok och.Ne želim kapati vazokonstriktor. Rnbenku 1.9 Pedijatar nam ih nikada nije propisao, uvijek standard Humer, protargol, nazivin, otrivin, itd.

Objavljeno 3. ožujka 2014, 09:57

67 komentara

Ali zašto bih se ja trebao imenovati?

July_ 3. ožujka 2014. 10:04

Što nam određuje naš pedijatar, napisao sam. A curi nos najmanje 10-14 dana uvijek. Htio bih pomoći djetetu, a ne patiti 2 tjedna. Cinnabsin savjetovao poznatog liječnika, kako ne bi suha djetetove sluznice. Zato tražim recenzije o drogama

Dao sam sinupret, ali u svrhu Laure

Spring_in_O 3. ožujka 2014, 10:08

a on ima 2 godine, ima mnogo alkohola u kapljicama, au autoru sirupa s bojom odlučuješ, idi u Lauru kako bi provjerio imaš li toliko dugačkih smola

Elenamir 3. ožujka 2014, 10:18

U Sinupretovom sirupu nema bojila. Od pomoćnih tvari samo pročišćena voda, aroma višnje, tekućina maltitola. Alkohol 8%. U jednoj dozi u preporučenim dozama za dijete od 2 do 5 godina, uzima se 0,15 g alkohola.

July_ 3. ožujka 2014, 10:10

Sinupret kapi (nakon 2 godine) preporučuju ili sirup? Potonji to ne bi htio.

napisao gore, sve od 2 godine

Elenamir 3. ožujka 2014, 10:20

Sirup je samo dječji oblik doziranja, alkohol 8%. U kapima alkohola više od 19%.

OLYA1972 3. ožujka 2014, 10:11

Dajem tsinobsin od prvog dana prehlade!

Elenamir 3. ožujka 2014, 10:14

Tsinabsin je uistinu homeopatija. Sinupret - ne. Ovo je kombinirani standardizirani biljni pripravak. Ako je vaše dijete alergično, budite oprezni. U tom slučaju razrijedite lijek u tekućini zbog sadržaja alkohola u obliku doziranja. Izlučiv nos ne liječi vazokonstriktorne kapi. Stvorite optimalne uvjete. Navlažite zrak i nosnu sluznicu. Ako nema temperature, izađite van. Pijte puno vode. Ako se sluz ne presuši, tada će curenje nosa potrajati najviše 5 dana. Nikakvi lijekovi neće pomoći bolje od optimalnih uvjeta.

Sinupret. Zbunjen sam u Cinabsinu s živom

Elenamir 3. ožujka 2014, 15:10

Da, bio sam u krivu. Argentum - srebro. Hidrargir - živa. Utječe na dekret. Vrijeme je za rad.

Elenamir 3. ožujka 2014, 15:14

Oprostite, živa - hidrargij.

Denis 11. rujna 2014, 12:08

1. Merkur na latinskom "hydrargirum". "Argentum" je srebro. Molimo vas da ne zavaravate ljude.
2. Misteriozna tvar Cinnabaris u sastavu koji ste naveli gore je cinabar - crveni živin sulfid. tj spoj žive i sumpora.
3. Bilo bi moguće zamjeriti prisutnosti soli žive u lijeku, ako njihova prisutnost, kao u bilo kojoj homeopatiji, ne bi bila apsolutno beznačajna. Koncentracija D3 znači 1 do 1000 (tj. 1 do 10 prema trećoj snazi). U jednoj tableti, samo 25 mikrograma ove tvari (smrtonosna doza žive u sastavu anorganskih spojeva je tisuću puta više). Potpuno je bezopasna, kao i beskorisna "medicina".

July_ 3. ožujka 2014, 10:21

Hvala svima na pomoći!

Sunny777 3. ožujka 2014. 10:32

Ja, također, ponekad želim uzeti neki lijek koji bi se brzo riješio prehlade. Ali kad počnem čitati upute - želja nestane! Vasokonstriktor se isušuje, uopće se ne uklapamo. Prvih 2-3 dana ne radim ništa, zatim 5-10 puta dnevno perem slanom otopinom. Ponekad dodam Umkalor 7-10 dana ako je kašalj.

Sunny777 3. ožujka 2014. 17:49

Sunny777 3. ožujka 2014. u 18:30

Ovo je o augmentin, jasno!

Mariam 3. ožujka 2014. 10:36

Sada imamo sopelki. Liječnik je propisao sinupret. Od ove godine malo sam sinonimizirao.

Mamusyk 3. ožujka 2014, 10:38

Propisao je cynabsin za nas

July_ 3. ožujka 2014. 10:38

Mariam 3. ožujka 2014. 11:14

Da, dok je bila mala kap. Sada kod kuće u prisustvu tableta, pa dajem tablete

kusik 3. ožujka 2014. 11:00

Da budem iskren, obje droge me zbunjuju, još uvijek sumnjam u njihovu učinkovitost, na vašem mjestu upravo sam počela ispirati nos slanom otopinom ako moj nos ne diše, a dijete ga pritisne da kapne vazokonstriktor (Nazivin, Rinozolin ili što već imate), jer nos ne diše, također je jako loš. A ako to ne uspije, morate povezati teže topništvo, ali kako je propisao liječnik. Protorgol / Kolargol suši sluznicu, ali ne kaplje preko noći, može izazvati iritantan kašalj, može se povezati tijekom dana

kusik 3. ožujka 2014, 12:46 1

shema se mijenja svaki put: lijekovi kao colgarlog / protorgol, Nazivin, Rinozolin, Isofra, Tobradex, Sofradeks, Komplicirane kapi, Ascorutin, liječnik gleda kakvo je stanje adenoida, i svaki put iz ovog popisa propisuje. Nije sve odmah korišteno tijekom liječenja, ali kod kuće je sve to.

Mamusyk 3. ožujka 2014, 12:51

Tobradex kapi za oči?

kusik 3. ožujka 2014, 13:12

da oftalmički, djelotvoran u oba oka i nos kao antibakterijski lijek

Briar 3. ožujka 2014. 11:04

Nikad nisam koristio Cinabsin, ali starijem sam dao sinopred, ali ona je bila alergična, malo je pala, tretirali smo adenoide, pa smo morali dati kapi kompleksu.

norry 3. ožujka 2014. 11:17

Sinupret pio - pomogao normalno, zatim se naviknuo i zaustavio ((((

da oni moraju naizmjenično alternativno vjerojatno tijelo dobiva koristi.

Denis 11. rujna 2014, 12:19

Sinupret je biljni lijek, a ne homeopatski. Klinički je dokazana učinkovitost i relativno je bezopasna.
2. Cinnabsin je homeopatski lijek. Jedina ljekovita tvar u svom sastavu u većoj ili manjoj mjeri je Echinacea, prirodni imunostimulans. U jednoj tableti cinabasina nalazi se 2,5 mg Echinacee. Preostale komponente, unatoč njihovoj toksičnosti (cinabar i bromid) u sastavu prisutne su u malim dozama - mikrogramima. Umjesto da bacate novac na beskorisni pseudo-lijek, možete kupiti tinkturu echinacee.

Nezzabudka 11. rujna 2014, 12:26

dobili smo oboje. Ali u isto vrijeme, ako postoji oticanje sluznice, tada je propisan i vazokonstriktor. Ovi lijekovi rastvaraju viskozne mlaznice i pomažu im da se odmaknu.
i ne upuštajte se u samo-zadatak, smanjite dijete na lauru

Zariwa 11. rujna 2014, 12:26

Imam skepticizam glede homeopatije.
Osobno sam primijetio čudno svojstvo preporučenog ispiranja nosa - curenje iz "početka" će ići u "pre-maksimalnu" fazu. i sve pisati nestalo. dakle, volim obične anti-bugove. kapi koje ne suše sluznicu, ali učinkovitije tretiraju.
Teško mi je složiti se da se homeopatija smatra prirodnim proizvodom. ekstrakcija potrebnih tvari iz biljaka je najteža kemikalija. Proces u kojem ga primaju ne manje teški. spoj čija učinkovitost uzrokuje skepticizam u mnogim zemljama, na minimumu, ali obojena trava ili cvijet zagrijava lažnu vjeru u prirodnost.

Zariwa 11. rujna 2014, 12:29

Kao rezultat toga, sporovi su rasplamsani fanatičnim uvjerenjem u oglas i sloganom da homeopatija duže liječi i uopće nije opasno, zbog čega toliko košta one koji ne vjeruju u to, s obzirom na apsolutnu beskorisnost vlastitog organizma.

Nezzabudka 11. rujna 2014, 14:14

o pranju nosa - slažem se. koliko puta je pedijatar propisao pranje, onda se pogoršava, idi kod Laure i uzmi ga za pranje.
ENT je samo propisivao pranje, a onda je stvarno pomoglo.

Vitachka Listopad 19, 2015 09:59

Sve, naravno, pojedinačno. Ali s sinusitisom, znam dugo i čvrsto. Nekoliko puta je liječila u bolnici. Ali posljednji put su mi objasnili da punkcije gotovo nisu učinjene, smatra se barbarskom metodom. Propisana kompleksna terapija, uključujući prirodne proizvode - sprejeve s morskom vodom i cinnabsinom. Bilateralni sinusitis izliječen za tjedan dana. Sada prihvatam cinnabsin čim počne teći iz nosa. U bolnici više nije padala.

Cinnabsin

Opis:

Cinnabsin je homeopatska droga koja se često koristi za liječenje sinusitisa. Ima anti-edemski i protuupalni učinak, a također smanjuje izlučivanje nosnih sinusa. Može olakšati disanje nosa i ojačati imunitet pacijenta.

Značajke:

indikacije:

Shema prijema:

kontraindikacije:

Nuspojave:

sastojci:

Aktivni sastojak

Osnova lijeka: Cinnabaris D3 i Hydrastis D3, Kalium bichromicum D3 i Echinacea D1.

Pomoćne komponente

Također su uključeni: laktoza i magnezijev stearat, pšenični škrob.

Oblici izdavanja:

Područja primjene:

Recenzije:

Imao sam jednostrani sinusitis. U kompleksnoj terapiji propisan je Zinnabsin. Tablete su vrlo pristojne. Oslobodio sam se mog stanja. Čak su i glavobolje nestale i zagušenje.

Zbog činjenice da rinitis često nije zacijelio, skoro sam zaradio sinusitis. Glavobolje i nazalna kongestija bile su znanstvenici ove bolesti. Spasio mi je cinabsin. Vrlo učinkovit. Drugi dan nakon uzimanja lijeka postalo je lakše. Tečaj preporučio liječnik. Glavobolje su nestale i nos slobodno diše.

Liječio sam jako loš nos s Zinnabsinom. Stvarno cool alat. Tretira dobro i bez komplikacija. Pokušavam ne započeti liječenje. čim se osjećam zagušljivo, odmah u kompletu za prvu pomoć za te tablete. Tako mi curi nos za 3 dana potpuno prolazi.

Zdravo, Anna!
Lijek se ne preporučuje za netoleranciju na sastojke lijeka. Sastav ovog lijeka uključuje cinnabar, kanadski žuti korijen, Echinacea, kalijev dikromat. Kao pomoćne tvari koriste se laktoza, škrob i magnezij.
Ako na pozadini uporabe lijeka započne alergijska reakcija, preporuča se prestati uzimati lijek.

Otolaryngologist mi je propisao Zinnabsin jer sam pronašao kronični rinitis. Rekla je da je lijek biljni. Tako da sada mislim da je uzmem ili ne, jer sam alergičan na ambroziju i pelin, to jest na korov. Može li mi netko reći može li ovaj lijek uzeti alergije?

Moj suprug je nedavno uspješno izliječio sinusitis sa Zinnabsinom.
ENT nam je savjetovao da uzimamo antibiotike u kombinaciji s ovim homeopatskim lijekom.
Pročitao sam upute da je još uvijek u stanju spriječiti nastanak sinusitisa.
To nam jednostavno odgovara, jer moj suprug često ima znojenje sinusitisa, on radi na ulici na gradilištu.
Sada ću mu dati zimski tijek prevencije da bi dao ovaj lijek.
Više ne želim da pati kao sinusitis.

Pozdrav Christina!
Lijek je kompatibilan s drugim lijekovima. Ako tri dana ne djeluje, prekinite liječenje i konzultirajte specijalistu.

Christine, počeli bi proučavati upute za lijek, kada i koliko ga uzimati. S vašom "dozom šoka", što ste se željeli riješiti prehlade u jednom danu? To je barem nepromišljenost. Cinnabsin je homeopatski lijek i, prvo, kada je rinitis već počeo, potrebno je uzeti više od jednog dana za rezultat koji dolazi, a poželjno u kombiniranoj terapiji, i drugo, u uputama u crno-bijeloj boji je navedeno da olakšava : uklanja otekline, razrjeđuje sluz i tako dalje. izvrstan lijek. pod uvjetom da se ispravno koristi.

Uzela je cinnabsin u doziranju čim je počeo rinitis, nažalost, lijek nije imao učinka. Sada koristim Nasol, je li vrijedno nastaviti s uzimanjem ovih tableta (čak je više od polovice paketa ostalo), ili nema smisla?

Cinnabsin Recenzije

Oblik izdavanja: Tablete

Analozi Zinnabsina

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 0 rubalja. Analogni jeftinije za 678 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 21 rubalja. Analogni jeftinije za 657 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 22 rubalja. Analogni jeftinije za 656 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 23 rubalja. Analogni je jeftiniji za 655 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 23 rubalja. Analogni je jeftiniji za 655 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 26 rubalja. Analogni jeftiniji za 652 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 27 rubalja. Analogni jeftinije za 651 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 31 rubalja. Analogni jeftinije na 647 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 32 rubalja. Analogni jeftinije za 646 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 33 rubalja. Analogni jeftinije za 645 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 37 rubalja. Analogni jeftinije na 641 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 42 rubalja. Analogni jeftinije za 636 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 44 rubalja. Analogni je jeftiniji za 634 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 51 rubalja. Analogni jeftinije za 627 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 55 rubalja. Analogni jeftinije za 623 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 82 rubalja. Analogni jeftinije za 596 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 82 rubalja. Analogni jeftinije za 596 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 97 rubalja. Analogni jeftinije za 581 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 105 rubalja. Analogni jeftinije za 573 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 105 rubalja. Analogni jeftinije za 573 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 114 rubalja. Analogni jeftinije za 564 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 124 rubalja. Analogni jeftinije za 554 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 124 rubalja. Analogni jeftinije za 554 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 127 rubalja. Analogni jeftinije za 551 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 128 rubalja. Analogni jeftinije za 550 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 131 rubalja. Analogni jeftinije za 547 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 143 rubalja. Analogni jeftinije za 535 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 146 rubalja. Analogni jeftinije za 532 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 147 rubalja. Analogni jeftinije za 531 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 147 rubalja. Analogni jeftinije za 531 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 147 rubalja. Analogni jeftinije za 531 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 148 rubalja. Analogni jeftinije za 530 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 151 rublje. Analogni jeftinije za 527 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 166 rubalja. Analogni jeftinije za 512 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 171 rubalja. Analogni jeftinije za 507 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 177 rubalja. Analogni jeftinije za 501 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 182 rubalja. Analogni jeftinije za 496 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 185 rubalja. Analogni jeftinije za 493 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 186 rubalja. Analogni jeftinije za 492 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 189 rubalja. Analogni jeftinije za 489 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 189 rubalja. Analogni jeftinije za 489 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 191 rubalja. Analogni jeftinije za 487 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 208 rubalja. Analogni jeftinije za 470 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 209 rubalja. Analogni jeftinije za 469 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 223 rubalja. Analogni jeftinije za 455 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 224 rubalja. Analogni je jeftiniji za 454 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 227 rubalja. Analogni jeftinije za 451 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 227 rubalja. Analogni jeftinije za 451 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 229 rubalja. Analogni jeftinije za 449 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 237 rubalja. Analogni jeftinije za 441 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 240 rubalja. Analogni jeftinije za 438 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 257 rubalja. Analogni jeftiniji za 421 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 264 rubalja. Analogni jeftinije za 414 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 268 rubalja. Analogni jeftinije za 410 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 271 rubalja. Analogni jeftinije za 407 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 273 rubalja. Analogni jeftinije za 405 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 275 rubalja. Analogni jeftinije za 403 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 276 rubalja. Analogni jeftinije za 402 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 278 rubalja. Analogni jeftinije za 400 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 279 rubalja. Analogni jeftinije 399 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 288 rubalja. Analogni jeftinije za 390 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 289 rubalja. Analogni jeftiniji za 389 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 289 rubalja. Analogni jeftiniji za 389 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 292 rubalja. Analogni jeftiniji za 386 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 295 rubalja. Analogni jeftinije za 383 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 296 rubalja. Analogni jeftiniji za 382 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 298 rubalja. Analogni je jeftiniji za 380 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 299 rubalja. Analogni jeftiniji za 379 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 314 rubalja. Analogni jeftinije za 364 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 315 rubalja. Analogni jeftiniji za 363 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 319 rubalja. Analogni jeftiniji za 359 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 328 rubalja. Analogni jeftinije za 350 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 340 rubalja. Analogni jeftinije za 338 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 345 rubalja. Analogni jeftinije za 333 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 347 rubalja. Analogni jeftinije za 331 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 359 rubalja. Analogni jeftinije za 319 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 408 rubalja. Analogni jeftiniji za 270 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 412 rubalja. Analogni jeftiniji za 266 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 416 rubalja. Analogni jeftiniji za 262 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 461 rubalja. Analogni jeftinije za 217 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 489 rubalja. Analogni jeftinije za 189 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 512 rubalja. Analogni jeftinije za 166 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 530 rubalja. Analogni jeftinije za 148 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 531 rubalja. Analogni jeftinije za 147 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 540 rubalja. Analogni jeftinije za 138 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 656 rubalja. Analogni jeftinije za 22 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 698 rubalja. Analog je skuplji za 20 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 749 rubalja. Analogni skuplji na 71 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 1134 rubalja. Analog je skuplji za 456 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 1317 rubalja. Analogni više za 639 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 2098 rubalja. Analog skuplji na 1420 rubalja

Upute za uporabu Zinnabsinu

Matični broj:

Trgovački naziv lijeka:

Oblik doziranja:

struktura

1 tableta (250 mg) sadrži:
aktivni sastojci: Cinnabaris D3 25 mg, Hydrastis D3 25 mg, kalium bichromicum D3 25 mg, Echinacea Dl 25 mg;
Pomoćne tvari: laktoza monohidrat, pšenični škrob, magnezijev stearat.

opis

Tablete su okruglog plosnatocilindričnog oblika s skošenjem, od bijele do sivkasto-bijele, ponekad s blagim nijansama žuto-narančaste boje, moguće su pojedinačne mrlje.

Farmakoterapijska skupina

Indikacije za uporabu

kontraindikacije

Koristiti tijekom trudnoće i dojenja

Doziranje i primjena

Nuspojave

Moguće su alergijske reakcije.
Kod kožnih reakcija koje su moguće u izoliranim slučajevima, trebate odbiti uzimanje lijeka i obratiti se liječniku.
Nakon primjene može doći do povećanja salivacije. U tom slučaju trebate smanjiti dozu ili prestati uzimati lijek.

Mjere opreza pri uporabi

Zbog sadržaja pšeničnog škroba uzimanje lijeka može negativno utjecati na pacijente koji boluju od celijakije.

Interakcija s drugim lijekovima

Nije identificirano.
Prihvaćanje homeopatskih lijekova ne isključuje liječenje drugim lijekovima.

Posebne upute

Obrazac za izdavanje

Uvjeti skladištenja

Rok trajanja

Uvjeti prodaje u ljekarni

Proizvodno poduzeće

Deutsche Homeopati Union
DHU-Artsnaymittel GmbH Co
KG Njemačka, 76227 Karlsruhe, Ottostraße, 24

Proizvođač:

Dr. Wilmar Schwabe GmbH Co
KG, Njemačka Deutsche Homoopathie-Union
DHU-Arzneimittel GmbH Co
KG Njemačka, 76227 Karlsruhe, Ottostrasse, 24

Recenzent: Olga (neutralna recenzija)

Prednosti: dostupnost u ljekarnama

Nedostaci: nisu jako učinkoviti

Cinnabsin je propisan u klinici kao sredstvo za imunostimulaciju kod upale nosnih sinusa, pomoćno. Kao jedan lijek, nije jako djelotvoran, jer je već učinjen više puta, kada je patio od sinusitisa. U kombinaciji s drugim protuupalnim lijekovima daje svoj pozitivan učinak. No, kao što su me liječnici upozorili, alergijske reakcije su moguće nakon uzimanja ovih tableta. Na koži su se počeli pojavljivati ​​mrlje i osip. Koji je tada sigurno nestao. Ali nisam prestao uzimati pilule. No, drugi put u liječenju takvih reakcija nisu uočene na koži. Neće sve ljekarne pronaći ovaj lijek. Pa, kao što je slučaj sa svim - cijena nije osobito sretna.

Recenzent: Dinara (negativna recenzija)

Lijek za sinusitis ne može pomoći po definiciji

Nedostaci: cijena, dostupnost, okus, beskorisno, uzrokovali mučninu, bolove u želucu i gušterači, mogu izazvati alergije kod djece

Nisam se prehladio i dobio sinusitis. A terapeut mi je propisao Cinnabsin - homeopatiju, kako se ispostavilo. Ovaj beskorisni dio košta oko 860 rubalja za 100 tableta, iz nekog razloga se manji iznos ne prodaje. Odvratan okus lijeka - slatka kreda, koja počinje osjećati mučninu. Bio sam šokiran koliko ga treba uzeti - pilulu svakih sat vremena! Pa, jednom kupio, odlučio sam otići do kraja - počeo sam ga uzeti kao što bi trebao biti. Prošao je dan, prošla su dva, prošla su tri - i nema rezultata. Ne, ozbiljno - čak ni malo olakšanja nije bilo, kao da jede tu istu kredu. Temperatura, debeli iscjedak, bol - sve je na mjestu. Znala je da je homeopatija samo način da se izvuče novac, a lijek uopće nema koristi. Ali trećeg dana, te su me tablete toliko mučile da sam dvaput povraćao, a u gušterači je bila bolna bol. Da, želudac je počeo cviliti, ne znam zašto. U ovom slučaju, lijek je dopušten djeci od 3 godine - roditelji, misle glavom, prije nego što daju ovo sranje djeci - ona sadrži nerazumljive sastojke, ja sam naučila ekstrakt Echinacee tamo, a ostatak je uglavnom bio iznenađen: crveni sulfid žive (što?!), Žuti korijen, kalijev bikromat. Prvi je da se alergija može brzo razviti iz tih nepoznatih "životinja" u djeteta, a druga je zašto smo mogli pomoći ovim nerazumljivim tvarima s tako ozbiljnom bolešću kao što je sinusitis? Iste bakterije ili virusi uzrokuju, a ovdje nema ni jednog u sastavu niti drugog. Dakle, nemojte trošiti novac, to još uvijek ne pomaže.

Recenzirao: Maria (pozitivna recenzija)

Izlječena nazalna kongestija

Prednosti: Izvrsna pomoć

Dijete je imalo začepljen nos. Okrenuo se ENT-u i on je propisao tablete Zinnabsin. Od cijene sam bio malo užasnut u ljekarni, ali ništa nije šteta za dijete. Pili su po 1 tabletu svaka dva sata, ne računajući spavanje, i to 6 komada dnevno. Dijete je postalo bolje sljedećeg dana. Nos je počeo disati i prestao je hrkati i hrkati za vrijeme spavanja. Strogo se pridržavala uputa liječnika i pila cijeli tečaj. Sada je sve u redu, dijete je postalo aktivnije, jer sada dobiva dovoljno sna i dobro disanje. Nema nuspojava. I jako mi je drago što se visoka cijena ovog lijeka u potpunosti opravdala, a dijete se doista osjećalo bolje.

Recenzent: Nada (negativna recenzija)

Cinabsin od sline na dijete

Sada smo skoro 5 godina, pokušali smo prije šest mjeseci, rezultat je pozitivan. Moja kćer uvijek ima začepljen nos, a ni liječnici ni ja ne znamo što učiniti. To jest, dok mi kapamo sve vrste različitih kapi, idemo na fizioterapiju sve je dobro, dok ga preuzimamo sve počinje iznova. Oni su savjetovali Zinnabsin, iskreno ne vjeruju u homeopatiju. Ali ne, ovaj lijek nije razočarao. Čini se da se prva 2 dana pogoršavaju, tj. sve se obvezalo. treći dan je bolje. Pili su najmanje 2 tjedna.

Recenzirao: Ira (pozitivna recenzija)

Kako izliječiti sinusitis kod kuće

Prednosti: izlječen sinusitis

Nedostaci: skupi, u akutnom razdoblju potrebno je uzimati tablete svakih sat vremena

Uoči Nove godine, imala sam neku neshvatljivu nazalnu opstrukciju. Nije prošlo ni nakon što sam ispustio kapi vazodilatatora. I nakon nekog vremena, moja glava i oči su počele boljeti, morao sam otići liječniku. ENT me je savjetovao Zinnabsinu. Nije bilo lako kupiti alat u ljekarni, samo ga nije bilo. U jednoj od ljekarni rekli su mi da je mogu naručiti. Podnio sam zahtjev i sljedećeg dana sam mogao početi liječenje. Prva tri dana uzimala sam tablete svakih sat vremena, a zatim, kad je prošlo akutno razdoblje, tri puta dnevno. Odrezao sam lijek tri tjedna i to je bilo dovoljno da me bolest napusti. Najviše me je impresioniralo to što je droga bila homeopatska, a učinak liječenja bio je nevjerojatan!

Recenzent: Natalia (negativna recenzija)

Prednosti: Šik droga

Sat dva tjedna na antibioticima - nije pomoglo. Tsinabsin je sljedećeg jutra uklonio bol, svakoga sata na alarm. Ne razumijem one koji nisu pomogli, najvjerojatnije nisu pili prema shemi. Ovo je najbolje što sam pokušao od sinusitisa. Povremeno se pojavljuje kao kronična, a ja sam pokušao s mnogo lijekova. Lijek se plaća sljedeći dan.

Autor autor: Irina (pozitivna recenzija)

U djetinjstvu sam zaradio kronični tonzilitis. U dobi od 24 godine osjetio sam sve užitke bolesti, imao sam potpunu dijagnozu - akutni gnojni pansinusitis. Bolnice i rehabilitacija su vrlo duge, ali vrijedi oprostiti, sve se vraća. Tada se već liječi sve što je moguće i popularno i skupo i jeftino. Posljednji put, kada se u pozadini laringitisa, ponovno razvio antritis, kupio sam Zinnabsin. Uspio sam se uvjeriti u njegovu učinkovitost u tjedan dana. Bilo je to kao šok. Moj sinusitis je nestao za tjedan dana, bez ikakvih drugih lijekova. Sada, pri najmanjoj sumnji na sinusitis, trčim u ljekarnu i kupujem samo ovaj lijek. Ukupno, 3 puta već korištena i uvijek rezultat je jedan. Ali ako vaš sinusitis nije bakterijski, ovaj lijek neće pomoći.

Recenzent: Svetlana (pozitivna recenzija)

Spasi me od jakog sinusitisa

Prednosti: Učinak je dobar, cijena je normalna.

Sve je počelo s činjenicom da sam imala normalnu gripu. Čini se da je sve izliječilo - temperatura je oslabila, kašalj i curenje nosa prošli, ali nakon nekoliko dana temperatura je ponovno porasla, ali na nekoliko dana (do 37,2 stupnjeva) trajala je nekoliko dana, a na desnoj strani nosa pojavila se oteklina i strahovito drobljenje., Tada mi je iskusna osoba rekla da imam sinusitis i savjetovao Zinnabsin, kao što sam ga i ja koristio. Neću reći da je prošlo brzo, trebalo je oko tjedan dana da se ove tablete uzimaju tri puta dnevno, ali sam krajem tjedna počela skidati sve iz nosa u obliku sivo-zelenog pražnjenja. I odmah prošao i bol, i temperatura, i grba u blizini nosa.

Recenzent: Maria Lityaeva (pozitivna recenzija)

Savršeno za djecu

Nedostaci: nisu pronađeni

Ja liječim Cinnabsin od moje bebe, sada je on 4 godine, i počeo sam koristiti ove pilule s 2. Napravljene su na bazi bilja, tako da su apsolutno bezopasne za zdravlje, za razliku od kemijskih preparata koji mogu nauditi tijelu. Čim je moj sin otišao u vrtić, počeo nas je proganjati niz prehlada i, u pravilu, nos mu je uvijek "patio". Nakon što je liječnik nekoliko puta zaredom dijagnosticirao sinusitis i upozorio da se može pretvoriti u kroničnu, počeli smo tražiti dobar način da se riješimo te bolesti. Liječnik je savjetovao Zinnabsina, u početku nisam vjerovao u to, mislio sam da teško možete izliječiti tako ozbiljnu bolest biljem, ali, na sreću, pogriješio sam. Sada, na najmanju naznaku sinusitisa, djetetu dajem tabletu Cinnabsina, koja ublažava simptome već sljedećeg dana. Osim brze akcije, dugoročno djeluje, tj. manje je vjerojatno da ćemo imati prehlade zbog njega.

CINNABSIN

Tablete su bijele do sivkasto-bijele boje, s blagim nijansama žuto-narančaste boje, ponekad lagano točkaste, okrugle, plosnato-cilindrične, s fasetom.

Pomoćne tvari: laktoza, magnezijev stearat, pšenični škrob.

20 komada - mjehurići (5) - paketi od kartona.

- preosjetljivost na lijek.

Ne preporuča se propisivanje lijeka djeci mlađoj od 3 godine zbog nedovoljnih kliničkih podataka.

U slučaju akutne bolesti, djeci od 3 do 6 godina propisana je jedna tablica. svaka 2 sata (ne više od 6 puta / dan) do početka poboljšanja, zatim - 1/2 tab. 3 puta na dan do potpunog oporavka.

Djeca od 6 do 12 godina imenuju 1 karticu. svaki sat (ne više od 7-8 puta / dan) dok se ne pojavi poboljšanje, zatim - 1 tab. 2 puta na dan do potpunog oporavka.

Odraslim osobama i djeci starijoj od 12 godina propisana je jedna tablica. svaki sat (ne više od 12 puta / dan) prije početka poboljšanja, zatim - 1-2 tab. 3 puta na dan do potpunog oporavka.

Kod kroničnih bolesti, djeca od 3 do 6 godina moraju biti propisana na pola kartona. 3 puta dnevno; djeca od 6 do 12 godina - 1 tab. 2 puta dnevno; odraslim osobama i djeci preko 12 godina propisana je jedna tablica. 3 puta dnevno radi poboljšanja stanja.

Tijek liječenja za prevenciju recidiva u kroničnom tijeku bolesti - do 2 mjeseca.

Tablete treba uzimati 30 minuta prije ili 30 minuta nakon obroka, polako otapajući u ustima. Djeci od 3 do 5 godina preporuča se otopiti tabletu u maloj količini tekućine ili dati u zdrobljenom obliku ispod jezika.

Moguće: alergijske reakcije; u rijetkim slučajevima - kožne reakcije, s razvojem kojih lijek treba poništiti.

Nakon primjene lijeka može se uočiti salivacija (u ovom slučaju smanjiti dozu ili prestati uzimati lijek).

Pregledi roditelja i liječnika o lijeku Zinnabsin

Prijatelji, zdravo! S tobom opet u kontaktu Katya Ivanova. Požurio sam vam ispričati o jednom lijeku - Zinnabsinu, koji se koristi za liječenje adenoida. Iz riječi mog prijatelja, ovaj alat je stvarno pomogao njezinom djetetu.

Da bismo razumjeli koliko je dobar ovaj alat ili obrnuto, želim vam dati povratne informacije od potrošača i liječnika.

Nedavno je homeopatija sve popularnija u liječenju dječjih bolesti, uključujući i adenoiditis. Istina, učinkovitost takvog liječenja nije potvrđena znanstvenim istraživanjima.

Opis droge

Prije nego što saznamo što ljudi govore o ovom alatu, predlažem da razmotrimo njegova farmakološka svojstva.

Cinnabsin je homeopatski pripravak napravljen na bazi biljaka.
Priprema uključuje:

• cinabarit - uklanja upalu, bol i suzenje;

• Kalium bichromicum je sekretolitik koji aktivira proces izbacivanja gnojnih izlučevina iz nosnih sinusa;

• kanadski žuti korijen - utječe na upalu, potiče razrjeđivanje sluzi i ubrzava njegov odljev;

• uski listoviti ehinacea - imunomodulatorni agens koji povećava tjelesnu snagu i imunitet.

Zahvaljujući ovom jedinstvenom sastavu, Zinnabsin je prepoznat kao jedan od najboljih protuupalnih i imunomodulirajućih homeopatskih lijekova.

Glavna svrha ove homeopatije je:

  • akutni frontalni sinusitis;
  • maksilarni sinusitis kroničnog oblika;
  • akutni maksilarni sinusitis;
  • akutni sinusitis;
  • sinusitis;
  • Prednja.

Napominjemo da ništa ne piše u uputama da je ovaj lijek namijenjen liječenju adenoida. U isto vrijeme, lijek je učinkovit u liječenju komplikacija koje upali grkljani ždrijelo može izazvati.

Mišljenje potrošača

Koji je učinak liječenja lijekom u djece s adenoidima, roditelji djece kažu:

Oboje smo išli u vrtić, tako da je sve počelo: česte prehlade, smrzavanje, a cijele godine imamo sline. Naravno, sve to nije prošlo bez traga, a kod posljednjeg posjeta liječniku dijagnosticiran je stupanj adenoiditisa 2.

Mislio sam - operacija je neizbježna. Ali ne, liječnik nam je propisao pilule Cinnabsin, da budem iskren prvi put kad čujem za njih. Prije toga, Protargol je izbjegao bale i curi.

Ali onda je situacija još gora: moj nos uopće ne diše, noću se budi 10 puta, konstantno bljuvotanje, kašalj.

I Protargol me iznevjerio. Pili smo Zinnabsin, liječnik nam je savjetovao da pijemo Sinupret i Lymphomyozot kapi, oprali nos sa morskom soli i olakšali djetetovo disanje nosom - kapljice Avamysa.

Liječeni su dugo vremena, a ne mjesec dana, ali što je najvažnije, izliječeni su. Iskreno vam kažem, ne vjerujem u homeopatiju, ali ovaj put sam naučila iz vlastitog iskustva da je lijek dobar! Stoga, preporučujem!

Ne mogu reći ništa o ovoj alatki ni dobro ni loše. Također smo imali upaljene ždrijelo krajnika prve faze, ali smo na vrijeme bili tretirani istinom, s lijekovima iz ljekarne koje je propisao liječnik.

Ja sam skeptičan prema homeopatiji, budući da sve vrste dijetetskih dodataka, vitaminsko-mineralnih kompleksa, imunomodulatora i svega što medicina, koja se temelji na biljkama, nema službenu potvrdu o učinkovitosti njihove uporabe. Ovdje je odluka tvoja.

Imamo adenoide 2. stupnja. Ono što jednostavno nismo pokušali, nema učinka! I vrijeme je kucanje i ja razumijem da je dalje, gore! Otišli smo u dobar homeopat, on nam je dodijelio tablete Cinnabsina u kombinaciji s Tonsilotrenom.

Osim toga, počeli su posjećivati ​​slanu sobu i istovremeno piti vitamine. Vrlo je važno da je tretman prirodan, da nema antibiotika, hormona i da je učinak nevjerojatan. Liječnik je rekao da će rezultat biti vidljiv, ali ne odmah, glavna stvar je pokazati strpljenje i vjeru!

Tako se to dogodilo, nakon 3-4 tjedna moje dijete je postalo bolje, imao je curenje iz nosa, otekao, počeo je normalno disati, a adenoidi su se počeli smanjivati. Tretman je vrlo dobar! Savjetujem vam!

Prema recenzijama koje sam prikupio, može se reći da ove tablete zaista rade čuda. Ali ovo je jedna strana medalje, "dalje" dalje - saznajte što liječnici kažu o ovoj homeopatiji.

Pregledi otorinolaringologa

Unatoč činjenici da je homeopatija vrlo popularna u suvremenom svijetu, iskusni profesionalci s velikim iskustvom i praksom ga ne prepoznaju kao djelotvornu.

Većina liječnika skloni su metodama tradicionalne medicine, osobito u liječenju adenoida - ozbiljne i vrlo opasne patologije.

Osim toga, postoje mnoge moderne metode uklanjanja dječje bolesti, koje isključuju operaciju.

Stručnjaci i pristaše tradicionalne medicine uvjereni su da je homeopatija samo pumpa!

U isto vrijeme, homeopati opovrgavaju ovo pogrešno mišljenje i ostavljaju samo pozitivne kritike o lijeku. Uostalom, to je prirodan i apsolutno siguran lijek.

Da bi se postigao učinak aplikacije, specijalist u ovom području, homeopata, a ne "baka iz susjednih vrata", treba se baviti liječenjem.

Mišljenje Komarovsky E.O.

Yevgeny Olegovich opetovano razgovara s roditeljima o biljnim tretmanima. I svaki put to apelira da se ne vjeruje u učinkovitost takve terapije, pogotovo kada je u pitanju liječenje upaljenih tkiva.

Zamislite kada vašem djetetu nedostaje nosno disanje, guši se kašalj, gušenje u nazofarinksu, naravno, lijek na biljnim ekstraktima ovdje je jednostavno impotentan.

To zahtijeva djelotvorno i ciljano liječenje s protuupalnim, vazokonstriktornim i, u nekim slučajevima, antibakterijskim lijekovima. Čak i tada, takav tretman ne uvijek ima željeni učinak, onda je djetetu propisana operacija.

Nemojte mučiti svoje dijete i započnite kompetentan tretman! Vjerujte mi, što prije to učinite, više ćete imati prilike zaobići kiruršku stolicu.

zaključak

Mišljenja o učinkovitosti lijeka u adenoidima se razlikuju. Roditelji i homeopati prepoznaju ga kao izvrstan lijek, dok stručnjaci tradicionalne medicine pobijaju njegovu učinkovitost.

Stoga ovdje već odlučujete koji će liječnik bolje povjeriti svoje dijete. I na kraju, želim reći, ne biste trebali riskirati, eksperimentirati, osobito s homeopatijom.

Bilo koji prirodni lijek, uključujući Zinnabsin, ima svoje kontraindikacije. Nadam se da je ovaj članak za vas zanimljiv i sveobuhvatan. Vidimo se opet!

Cinnabsin je homeopatski lijek koji mnogi vjeruju. Je li to povjerenje opravdano?

Nijemci su osobito revni u proizvodnji homeopatskih lijekova koji se koriste za liječenje bolesti gornjih dišnih putova. Na domaćem tržištu postoji nekoliko farmaceutskih proizvoda koji su se pokazali pozitivnima. I jedan od njih je lijek Zinnabsin.

>> Stranica sadrži opsežan izbor lijekova za liječenje sinusitisa i drugih bolesti nosa. Koristite na zdravlje!

Višestruko razrjeđivanje dovodi do gubitka materijalnosti molekulama. Kao što kažu homeopati, postoje samo podaci o "izvoru".

Upute za uporabu Zinnabsin kaže, lijek se može propisati za djecu od 3 godine. Noću, on će spasiti dijete od nemirnog sna povezanog s nazalnom kongestijom, a danju će vratiti radost poznavanja svijeta oko njega. Tablete dobro pomažu kod kroničnih sinusitisa, rinitisa i adenoida.

Kako uzimati Zinnabsin?

Lijek se može kombinirati s drugim lijekovima. Kada se sinusitis, frontalni sinusitis, Zinnabsin uzima u dvije faze: aktivna terapija i konsolidacija rezultata.

Kod akutnih bolesti:

  • djeca 3-6 godina imenuje 1 tabl. svaka 2 sata, ali ne više od 6 tablica. po danu. Nakon stabilizacije, doza se smanjuje na pola tablice. tri puta dnevno;
  • djeca 6-12 godina imenuju 1 stol. svakih 60 minuta, ali ne više od 8 kartica. Nakon poboljšanja - na 1 kartici. tri puta dnevno;
  • djeca starija od 12 godina i odrasli imaju propisanu tablicu. svakih 60 minuta, ne više od 12 kartica. Nakon pojave vidljivih rezultata - Tablica 2. tri puta dnevno.
Kod kroničnih upalnih procesa:
  • djeca 3-6 godina propisana su za pola stola. tri puta dnevno;
  • djeca 6-12 godina - 1 tab. dva puta dnevno;
  • djeca iznad 12 godina i odrasli - 1 tab. tri puta dnevno.

Trajanje liječenja kroničnih patologija - od 2 mjeseca.

Mala djeca pilule zgnječena i pomiješana s vodom ili dati ispod jezika.

Preporučuje se da se upute za Zinnabsin tablete uzimaju pola sata prije ili poslije obroka. Ne žvakati, već samo sisati.

Je li Cinnabsin toliko učinkovit u adenoidima?

Hipertrofija nazofarinksa je uobičajena pedijatrijska patologija koja zahtijeva posebnu pozornost. Adenoidi ne samo da narušavaju nosno disanje, već također dovode do povećanog umora, smanjene pažnje i pamćenja. Uz bezbrižan stav, hipertrofija postaje uzrok kroničnog adenotonsillitisa i drugih komplikacija (ponavljajući otitis, kronični rinitis, bronhitis, upala pluća, nastanak abnormalnog ugriza).

Homeopatski lijekovi u ovoj situaciji su vrlo obećavajući. Oni eliminiraju neuroendokrine poremećaje i imunološke neravnoteže u cijelom tijelu. A to smanjuje manifestacije lokalnih upalnih procesa.

Provedene su studije u kojima je sudjelovalo 53 djece od 4 do 12 godina. U 45 mladih bolesnika otkrivene su blage adenoide, u 8 - umjerene i teške. 38 dijagnosticiran je adenoiditis. Djeca su podijeljena u 2 skupine. Prvi - s hipertrofijom i adenoiditisom, drugi - samo s hipertrofijom. Svima je davana 1 tableta Zinnabsina tri puta dnevno, a nos je ispran furacilinom dva puta dnevno. Prva skupina dodatno je dodijeljena fizioterapiji.

U prvoj skupini, poboljšanja su zabilježena u 71% bolesnika, u drugoj - u 64%. Nakon 3 mjeseca liječenja, simptomi adenoiditisa su nestali, disanje u nosu je bilo obnovljeno, glavobolje su nestale, apetit i opće dobro se poboljšali. Broj relapsa akutnih respiratornih infekcija, antritisa i tonzilitisa smanjio se 3 puta.

Tijekom eksperimenta nisu zabilježene alergijske reakcije i nuspojave kod djece. Tako se lijek Cinnabsin pokazao kao izvrstan način da se izbjegne kirurška intervencija.

Kontraindikacije i nuspojave

Lijek se ne propisuje za pojedinačnu netoleranciju sastojaka i preosjetljivost na krom i biljke iz obitelji Asteraceae. Ne preporučuje se uzimanje Zinnabsina tijekom trudnoće i tijekom dojenja.

Kontraindikacije uključuju i dob do 3 godine, nedostatak laktaze, multiplu sklerozu, progresivne sistemske patologije (leukemija, AIDS, tuberkuloza).

Lijek se dobro podnosi. U rijetkim slučajevima povećana je salivacija i alergijske reakcije.

Što je bolje: Sinupret ili Cinnabsin?

Izbor tableta iz prehlade danas je velik. Ponekad liječnici prepisuju dva lijeka odjednom (u slučaju da se ne nalazi u ljekarni). Sinupret i Zinnabsin - upravo takav slučaj. Ali alternativa uopće ne olakšava izbor. Naprotiv, naprotiv, čini vas ozbiljnim razmišljanjem o tome što kupiti: Sinupret ili Cinnabsin?

Prije svega, treba naglasiti da pitanje "što je bolje" nije sasvim točno. To su različiti lijekovi. I svaka ima svoje prednosti.

Sinupret - nije homeopatski, već vrlo učinkovit biljni pripravak. Sadrži encijan, jaglac, vrba, oksalnu biljku. Koristi se u prisustvu sinusa u sinusima. Tablete ne daju djeci mlađoj od 6 godina. Maksimalno trajanje liječenja je 2 tjedna.

Cinnabsin homeopatski lijek koji je učinkovit u borbi protiv kronične i akutne infekcije. Ne izdaju se djeci mlađoj od 3 godine. Može se koristiti dulje vrijeme (2-3 mjeseca ili više).

Postoje li analozi Zinnabsina?

Ovaj lijek nema analoga, identičan u sastavu. Međutim, postoje mnogi drugi lijekovi koji su slični u djelovanju. Među njima su Nasonex, No-Sol, Dolphin, Euphorbium compositum, Asinis, Snoop, Rinostop, Adrianol i drugi.

Zaključak: Zinnabsin tablete su popularni lijek za sinusitis, sinusitis, frontitis i adenoide. Siguran i učinkovit, pomoći će riješiti neugodne simptome, ojačati imunološki sustav i smanjiti vjerojatnost recidiva.

Tko je dao djecu. Cinnabsin.

Samo što nas tretiraju homeopatijom, ali heelevskomy.a Ne poznajem ovaj lijek

Tigger, on je kul) stvarno puno pomaže)

Posvećen sam strožim mjerama) ali sam bio prigušen cinkabsinom brzinom djelovanja... Ako sam počeo piti u prvim satima, onda već sljedećeg dana već sam disao kroz nos, ali sinupret sranje za mene

Shibushnaya izvlinka, Da.sinupret puna yyyyy.a skupo infekcije noćna mora

Victoria, Say.Liječnik je propisao alkoholnu kalendulu tri puta dnevno razrijeđen vodom.

Koment ne piše u potpunosti

DaisyDew, Pa, mi imamo adenoide.

DaisyDew, i imamo vrt, a onda smo otišli i sve je krenulo.

Tigrulya, Mi smo, kako je bilo, previše otežani. Samo šminka odmah otitis (((

DaisyDew, Pa, mi smo 4 mjeseca pješačiti od kolovoza do prosinca -3angines i 3 bronhitis + bronchotracheitis.

Muž pije, zadovoljan

Da li ovaj sindikat Deutsche Homeopati proizvodi? Onda sam za, stvarno mi se sviđa njihova homeopatija! Upravo oni koji oslobađaju Dentokind, Immunokind i Influcidum više su puta liječili Sashku i zadovoljni su učinkom.

Sretan rođendan, sine! Neka zdravi, sretni rastu!

Nema smisla. Za mene, cynabsin je pokazatelj laure, ako označava traženje drugog. Alat s nedokazanom učinkovitošću.

Reci mi da ti je pomogao cinnabsin?